Aloitetaan keskustelumme esittelemällä ja määrittelemällä lyhyesti vedonlyöntipörssit. Selitän ensin sanan “vedonlyöntipörssi”. Se on tapa tuoda kaikki vedonlyöjät yhteen asettamaan vetoja keskenään. Myöhemmin ajatuksena on tuoda kaksi ihmistä yhteen tekemään vastakkaisia vetoja toisiaan vastaan. Löydät lisätietoja mistä tahansa vedonlyöntipörssin e-kirjasta. Löydät myös yksityiskohtaisen selityksen näiden pörssien peruskäsitteistä ja kaikki tiedot tavoiteltavista tavoitteista.

E-kirjat auttavat sinua ymmärtämään useimmat vedonlyöjien käyttämät strategiat. Sen jälkeen voit asettaa voittavan vedon itse sen sijaan, että laittaisit sellaisen, joka auttaa vedonlyöjiä. Nämä vaihdot tarjoavat vedonlyöjille valtavia etuja. Nämä pörssit tarjoavat suuria määriä hintarahaa vedonlyöjille. Tämä antaa heille mahdollisuuden asettaa merkittävämmän määrän vetoja kuin ehdotettu hinta.

Nämä pörssit antavat vedonlyöjille mahdollisuuden tehdä merkittäviä muutoksia vedonlyöntipositioihinsa. Tämä pätee erityisesti, jos vedonlyöntipörssit liittyvät pitkän aikavälin tapahtumiin. Nämä vaihdot voivat olla erittäin tehokkaita vedonlyöntipörssin pelaajien voittamisessa, mutta harvinaisissa tilanteissa. Jos teet vedonlyöntipörssejä vedonvälittäjälle, sinua voidaan rajoittaa vedonlyöntipörssin käyttämisessä. Nettivedonlyöntipörsseissä ei ole näitä rajoituksia. Sen avulla voit asettaa niin monta panosta kuin haluat. Se on asia, joka sinun on otettava huomioon.

Vedonlyöntijärjestelmäraportit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden oppia online-urheiluvedonlyönnistä. Ne antavat sinulle myös taattuja valintoja monista tämän päivän vedonlyöntioppaista ja -vihjeistä.

Se seisoisi erinomaisesti, jos voisit varmasti voittaa jokaisen asettamasi vedon. Kyse ei ole siitä, että saat valintoja vinkkaajilta, jotka ovat “takuuvarmoja voittajia” tai “voitettavissa”, vaan siitä, että hyödynnät tiettyjä olosuhteita, jotka tekevät häviämisen tietyssä vedossa lähes mahdottomaksi. Tämä tunnetaan nimellä arbitraasivedonlyönti.

Arbitraasivedonlyönti tarkoittaa sitä, että hinnat eroavat riittävästi vedonvälittäjien välillä, jotta jos kaikki tulokset ovat kannatettuja, voitat taatusti.

Tarvitset tilit vähintään kahdessa online-vedonlyöntipörssissä ja vedonvälittäjissä, jotta voit hyödyntää arbitraasivedonlyöntiä. Voit vertailla eri vedonvälittäjien tarjoamia hintoja tiettyihin tapahtumiin verkossa määrittääksesi, onko arbitraasitilanne olemassa.

Arbitraasivedon asettamiseen on useita tapoja. Voit lyödä vetoa yhden tuloksen voitosta vedonvälittäjällä ja sitten asettaa sen pörssissä. Tai voit panostaa yhteen tuotteeseen yhdellä vedonvälittäjällä ja tukea toista tulosta pörsseissä. Arbitraasimahdollisuus ei edellytä, että opit mitään vedonlyönnistä. Siitä olisi apua, jos havaitsisit arbitraasimahdollisuuden.

Miten voit havaita arbitraasivedon? Otetaanpa esimerkki: Bet777:llä on kerroin, että darts-pelaaja A voittaa darts-vastustaja B:n luvuin 6-4. Pelaaja B on 1/2. Joe Blogs -vedonvälittäjällä on kerroin, että pelaaja A voittaa ja pelaaja B häviää.

Hintaerot voivat luoda arbitraasia. Voittaaksesi PS100 voittaisit Bet777:llä PS40 (6/4). Joe Bloggs asettaisi PS57,90 vedon 8/11:llä voittaakseen PS100. Sinulle on taattu voitto PS100 riippumatta siitä, kuka voittaa, mutta sinun panoksesi oli vain PS97,90. Näin saat taattua voittoa 2,10 PS eli vajaat 2 %.

Vaikka tämä ei ehkä tunnu paljolta, jos sinulla olisi 1000 PS:n panos ja tekisit viisi tai kuusi tällaista vetoa päivässä keskimäärin 3,3 %:n panoksella, saisit 150 PS:n takuuvoiton ilman häviämisriskiä.

Tässä on toinen esimerkki jalkapallo-ottelusta, jossa voittokertoimet ovat yhden joukkueen.

  • Tanska vastaan Norja
  • Tanska 2,88 Coral
  • Betfair: Ei maaleja 10.00
  • Norja 2.80 VCbet

Kolmen vedonlyöntivaihtoehdon kattaminen maksoi 100 PS. Coralissa Tanskan maaliin panostettiin 43,20 PS. Betfairilla oli PS12,40 sille, että Norja tekee ensimmäisen maalin. VCBetillä oli PS44,40 Norjalle, joka tekee ensimmäisen maalin. Näin syntyi yli 24 prosentin arbitraasipanos.

  • Jos Tanska tekee ensimmäisenä maalin, saamme PS43,20×2,88 = PS124,41 miinus panos PS100 = PS24,41 taattua voittoa.
  • Voitamme PS12,40 x 10, eli PS124,00 miinus panos PS100, ja saamme PS24,00 taattua voittoa.
  • Norja voittaa PS44,40 x 2,80 = PS124,32 miinus PS100 = PS24,32 taattua voittoa.
  • Ottelun lopputuloksesta riippumatta yli PS24 voitto on taattu.

Tämäntyyppinen veto edellyttää, että aloitat suurella pankilla. Mitä suurempi pankkisi on, sitä enemmän voittoa saat ja sitä erinomaisempi mahdollisuus hyödyntää arbit.

Sinun ei tarvitse valloittaa tätä prosessia. Verkossa on saatavilla monia arbitraasilaskureita. Tämä Arbcruncher.com-sivuston laskuri laskee arbitraasiprosenttisi.

Voit myös ottaa yhteyttä arbitraasipalveluja tarjoaviin yrityksiin, jotka antavat sinulle arbitraasivihjeitä päivittäin tai viikoittain. Vaikka nämä arbitraasivihjeet ovat kalliita, sinun pitäisi olla varma, että voit vielä ansaita rahaa maksujen maksamisen jälkeen.