Nettipokeri voidaan määritellä pokeripeliksi, jota yksi tai useampi pelaaja pelaa verkossa. Nettipokeri on erittäin edullista ja se on ollut suosittu viihdemuoto. Nettipokeri tuotti lähes 35 000 000 Yhdysvaltain dollaria kuukausittaista liikevaihtoa vuonna 2003.

Vaikka pokeri on ollut olemassa jo vuosia, nettipelaamisen historia on vielä suhteellisen uusi. Suhteellisen lyhyestä historiastaan huolimatta nettipokeri on nopeasti kehittyvä segmentti koko nettipelaamisen markkinoilla, eikä se ole hidastumassa. Se on suosittua Amerikassa, mutta Eurooppa ottaa nopeasti kiinni.

Nettipokerin historia alkaa itse pokerista. Pokeria on ollut olemassa tuhansia vuosia. Sen juuret löytyvät kaikkialta maailmasta, Kiinasta Ranskaan, Persiaan ja Espanjaan. Pokerin virallinen kirjaaminen nimellä “Poker” tapahtui vuonna 1834. Jonathan H. Green kirjoitti Mississippin jokilaivoilla pelatusta “huijauspelistä”. Tämä peli alkoi kahdellakymmenellä kortilla ja kehittyi pokeriksi.

Nettipokeri on pelattu vain yhdeksän vuotta sitten. Se käynnistyi vuonna 1998, kun ensimmäiset verkkopelit tehtiin. 2002 oli varsinainen käännekohta pokerin historiassa. Pokeri lähti lentoon vuonna 2002, kun World Poker Tour käynnistyi amerikkalaisella Travel Channelilla maaliskuussa. Tämä oli myös se hetki, jolloin World Series of Pokerissa oli suurin osanotto.

Nämä ja muut tapahtumat vaikuttivat osaltaan pokerin historian kehittymiseen. Vuosina 2004 ja 2005 tuli runsaasti uusia nettipokerisivustoja ja -huoneita. Monet näistä sivustoista vetosivat kaikkiin, myös ei-pokerin pelaajiin, jotka alkoivat kiinnostua jännittävästä ja ainutlaatuisesta nettipelistä. Yhä useammat ihmiset huomasivat, miten hauskaa nettipokerin pelaaminen oli ja miten tuottoisaa se voi olla, varsinkin kun pelaa nettiturnauksissa. Pokeri on korttipeli, jota valvotaan rahapelilailla ja -asetuksilla. Sitä pelataan yleisimmin kasinoissa tai korttihuoneissa. Vaikka pokeri on tullut saataville verkossa, se ei aina ollut niin suosittu. Nyt sitä voi pelata verkossa pokerihuoneissa.

Nettipokerin historia alkoi vuonna 1998, jolloin perustettiin ensimmäinen nettipokerisivusto.Planetpoker.com; historian ensimmäinen nettipokerisivusto kohtasi monia haasteita. Luottamus oli merkittävä ongelma. Heidän oli saatava ihmisten luottamus, jotta he voisivat tarjota oikean rahan pokeria. Tarvittiin myös käyttäjäystävällinen ja realistinen ohjelmisto. Näiden ongelmien ohittaminen oli helppoa.

Nettipokerin historia on ollut menestys, koska pokeriammattilaiset ovat olleet intohimoisia sen perustamisesta lähtien. Tähän listaan kuuluu suuria nimiä, kuten Chris “Jesus” Ferguson, Howard Lederer ja Erik Seidel. John Juanda. Phil Gordon, Andy Bloch ja Phil Gordon ovat kaikki mukana.

Historia on nousussa, lähinnä siksi, että amerikkalainen pokeriteollisuus on kasvanut yli 2 miljardiin dollariin. Nettipokeri on saatavilla 24/7. Osallistujilla on monia vaihtoehtoja, joista valita. Nettipokerin pelaajat voivat löytää mielenkiinnon kohteisiinsa sopivia pelejä, kuten videopokeria tai Texas Hold’em -pokeria.

Pokerimaailmassa ymmärretään nyt, että kuka tahansa voi pelata nettipokeria ja saada mahdollisuuden voittaa suuren pelin. Monilla nettipokerisivustoilla on tarjolla lukuisia ominaisuuksia, jotka vetoavat uusiin pelaajiin. Nämä uudet ominaisuudet ovat se, mikä herättää huomiota pokerin maailmansarjassa.

Nettipokerisivustot tarjoavat samanlaisen ominaisuuden, “satelliittiturnauksen”. Sen avulla pelaajat pääsevät suoraan live-pokeriturnauksiin. Chris Moneymaker voitti matching-pelin ja pääsi osallistumaan World Series of Pokeriin vuonna 2003. Hänen voittonsa ällistytti koko maailman.

Viimeaikaiset tilastot osoittavat, että nettipokerin tulot voivat ylittää 100 000 000 Yhdysvaltain dollaria vuonna 2005. Nettipelaajia arvioidaan olevan 100 000. Oletko nettipokerin ystävä? Tämä artikkeli on tarkoitettu sinulle, jos näin on. Nettipokeri eroaa huomattavasti perinteisestä pokerista. Nettipokeri edellyttää erilaisten strategioiden ja sääntöjen tuntemista. Kerron sinulle muutamia salaisuuksia, jotka auttavat sinua voittamaan nettipokerissa.

1. Parhaat pokerisivustot verkossa houkuttelevat parhaita pelaajia ympäri maailmaa. Sinun ei kannata liittyä parhaille pokerisivustoille, jos olet aloittelija. Kaikki ammattilaiset ovat siellä. Nämä huippupokerisivustot tarjoavat loistavia bonuksia, mutta sinun kannattaa harkita liittymistä. Jos et luota kykyihisi, jätä nämä huippupokerisivustot väliin.

2. Sinulla on paremmat mahdollisuudet voittaa nettipokeria, jos sivusto on kakkosluokkaa. Näillä sivustoilla on asiantuntijoita, mutta kaikki heistä eivät ole supertähtiä. Toisen luokan pokerihuoneet tarjoavat ystävällisemmän ympäristön. Nämä huoneet ovat tutumpia, ja voit silti voittaa joitakin pelejä. Nämä huoneet tarjoavat paremmat mahdollisuudet voittaa rahaa.

3. Pelaa heikompia pelaajia vastaan. Pelaaminen heikompia pelaajia vastaan on ainoa tapa voittaa nettipokeria. On täysin hyväksyttävää pelata heikompia pelaajia vastaan. On tärkeää tietää, missä heikommat pelaajat hengailevat. Koska aloittelevia pelaajia suosittelen usein, suosittelen sinua liittymään pienempiin pokerisivustoihin. Älä anna egosi saada menestyksesi tielle. Egosi ei auta sinua voittamaan rahaa. Jos haluat ansaita rahaa netissä pelaamalla pokeria, anna egosi mennä ja liity pienempiin sivustoihin. Se on viisas päätös.

Nettipokeri on nyt maailman pelatuin peli. Voit pelata pokeria verkossa missä ja milloin tahansa. On ensiarvoisen tärkeää asettaa budjetti ennen pelaamisen aloittamista. Älä pelaa kaikella, mitä sinulla on pankissasi. Nettipokeri ei ole harrastus. Se ei ole keino tehdä siitä painajaista. Jos sinulla on huono päivä, älä epäröi kirjautua ulos pokerihuoneesta ja mennä kävelylle puistoon. Tämä on ainoa tapa, jolla voit välttää lisää tappioita.